Rak Tandas No 1 Di Malaysia

STRESS LAH TENGOK TANDAS BERSEPAH JER DENGAN BARANG MANDI YANG BANYAK

Dengan adanya rak tandas ini menyebabkan sedap lagi mata memandang sebab nampak bersih dan suci 

Tonton video 2 minit di bawah untuk tengok demo.

SAYA TAHU ANDA MESTI PERNAH MENGALAMI MASALAH DI BAWAH

serabut dengan banyak produk tidak tersusun

peralatan tandas  tidak teratur

barangan cucian berselarak

ruang tandas yang terhad

KELEBIHAN RAK TANDAS

tapak boleh laras mengikut ketinggian yang sesuai

✔️ tapak rak tandas boleh dilaraskan megikut keadan tandas itu.

tahan karat

✔️kena air banyak kali pun takkan berkarat 

menggunakan besi yang tahan kuat  

✔️   boleh menahan barang yang berat dan besar.

penyakut yang pelbagai fungsi 

✔️ ia dapat menyakut barang seperti tuala dan tisu dan lain-lain lagi untuk mendapatkan kemasan.

size rak tandas

 

Apa Kata Pengguna Rak Tandas

Berita Baik Untuk Anda Jika Anda Dapatkan Sekarang!

Anda tak perlu risau lagi barang tidak sampai dan sebagainya. 
Order harini tak perlu bayar dulu, bila barang dah sampai
depan rumah (1-5 hari waktu bekerja) baru anda bayar pada posmen.
Abang posmen akan call dulu sbelum hantar barang nanti.


Sekarang Hanya RM185.00

Rm 137.00 Sahaja
Rm 137.00 Sahaja


+ 1 SET RAK TANDAS LERICO
+ PERCUMA PENGHANTARAN

 

Sila klik button Order Rak Tandas  Lerico di bawah untuk tempahan sekarang.

Soalan Lazim

Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Ada, waranti selama 7 hari disediakan untuk Rak Tandas Lerico. Jika ada masalah boleh hubungi Customer Servis kami.

Saiz rak tandas Lerico yang ringkas .

©2021 | Ownered By Mahligai Deco