Periuk ini wajib ada dekat rumah mak-mak anda!!

Tak yah duk pening kepala apabila nak masak banyak untuk tetamu!!

Masak 10 kg lauk atau nasi boleh sekali buat

(ia boleh makan beramai-ramai tanpa menggunakkan banyak periuk )

MESTI ANDA PERNAH LALUI SITUASI SEPERTI INI KAN ?

Periuk Mudah Hitam kalau masak lama

Mudah tinggalkan kerak hitam dalam Periuk 

Periuk Susah nak Panas 

Tiada size periuk yang besar apabila nak masak banyak 

KELEBIHAN PERIUK KAWAH FORSURI 40CM

Apa Kata Pengguna Periuk Forsuri 40cm:

Berita Baik Untuk Anda Jika Anda Dapatkan Sekarang !!

Anda tak perlu risau lagi barang tidak sampai dan sebagainya. 

Order harini tak perlu bayar dulu, bila barang dah sampai
depan rumah (3-5 hari waktu bekerja) baru anda bayar pada posmen.

Abang posmen akan call dulu sebelum hantar barang nanti.

100% MEMUASKAN HATI DAN JIWA !!

Wowww !! Postage Kami Setiap hari !

RM 199.00 SAHAJA

RM 199.00 SAHAJA

Isi maklumat di bawah dengan tepat supaya proses order anda berjalan lancar.

SOLAR FAN

Soalan Lazim

Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Ada, waranti selama 1 TAHUN disediakan untuk Penutup dan Periuk Kawah Forsuri. Jika ada masalah boleh hubungi Customer Servis kami.

Berat Periuk Kawah Forsuri tak terlalu berat macam periuk  batu dan tak terlalu ringan, sedang-sedang elok sahaja.

Rupa macam periuk batu tapi bukan periuk batu, Periuk Kawah Forsuri Ni adalah Periuk Ceramic Coating Batu Granite.

©2022 | Ownered By Mahligai Deco